fudge hårvax

Styla håret med rätt produkt

Som kille så finns det faktiskt en hel del bra produkter för att styla håret. Bland annat finns det pomada, gel, olika sorters vax, testa gärna fudge hårvax, spray och så vidare. I denna artikel tänkte vi gå igenom några av dessa stylingprodukter.

Gel/gelé

En bra produkt, som ger glans och som stelnar då den torkar är hårgel, eller hårgelé. Med denna formar du frisyren så som du vill ha den, så kommer den att hålla hela dagen. Den ger ofta en bra wetlook. Denna produkt passar bra för dig med tjockt hår samt för dig som har kort till medium långt hår.

Pomada

Pomada är en annan trevlig hårprodukt, som ger en slags fet, vaxig känsla. Även denna ger en form av wetlook, men den stelnar inte. Den används bäst i torrt hår eller handdukstorrt hår. Produkten passar bra för dig med vågigt eller lockigt hår. Du som har fett hår, du bör inte använda denna produkt. Alla hårlängder funkar.

Vax

Vax är en klassisk produkt för män. En bra variant är Fudge hårvax. De som står bakom denna är Fudge Professional som är en australisk hårvårdsserie. Utöver Fudge hårvax så finns det även andra bra produkter.

Sedan finns det så klart även andra varianter och märken av vax. Vax är bra då det ger stadga till håret samt håller det på plats hela dagen. 

Passar dig med tjockt hår, samt för dig som har mellan till långt hår.

fudge hårvax

Clay/Lera

Denna produkt är något som ger dig en hög stadga samt en hel del textur. Den ska värmas innan den appliceras i håret. Passar till kort hår så väl som mediumlängd. Den passar för alla hårtyper. 

Torr vax

Denna variant är en torrt vax som kommer i sprayform. Den passar bra att använda om du har tunt, fint hår och vill få lite mer textur och volym i det. 

Bonustips för dig med tunt och fint hår

Om det är så att du har ett ganska fint och tunt hår, så kan det vara värt att testa saltspray. Det sprayar du då i håret, för att sedan torka med en hårfön. Det ger dig då en bättre textur och stadga. Sedan kan du avsluta med lite vax. 

Fudge hårvax och andra produkter

Ett populärt märke inom vaxprodukter är just Fudge hårvax. Det finns en hel serie som Fudge Professional har tagit fram. Märket i sig grundades 1991. Där och då fanns det bara ett enda vax, nämligen Fudge Hair Shaper hårvax. Sedan dess har man valt att utveckla en mängd olika bra produkter för håret. Bland annat finns Fudge Matte Hed, Fudge Shaper, Fudge Fat Hed, Fudge Mineral paste, samt många fler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.