belid lamper

Förbättra inredningen med designlampor från Belid


Att hitta lampor som passar bra i hemmet kan ibland vara lite svårt. Det är ju inte alltid man hittar något som man tycker om. Letar du själv efter stilrena och snygga lampor till ditt hem? Då kan belid lampor vara något för dig. Belid är en svensk lamptillverkare som har många års erfarenhet när det kommer till tillverkning av lampor och hantverket kring detta.

Vad är Belid?

Vad är Belid egentligen? Belid är en svensk lamptillverkare som i många år har tillverkat stilrena lampor i skandinavisk design. Deras lamptillverkningsresa började i Varberg på 60-talet. De har tillverkat vackra och unika lampor sedan 1969 och har fortsatt med det sedan dess. Därför har de hunnit samla på sig riktigt mycket erfarenhet genom åren.

Om du letar efter stilrena lampor som passar det mesta ska du helt klart skaffa dina egna belid lampor. Du kan köpa dina belid lampor hos specialiserade lampbutiker på nätet, som till exempel lampemesteren. Där kan du välja mellan olika modeller av vägglampor, taklampor och golvlampor. När du har hittat de lampor du vill ha behöver du bara beställa dem, så kommer de hela vägen hem till dig. Att köpa lampor på nätet är inte svårare än så.

Passar de flesta inredningar

Belid lampor är som sagt riktigt stilrena med sina enkla former och neutrala färger. Detta gör att de passar in i de flesta stilar och inredningar. Du kan sätta eller hänga upp belid lampor i ett modernt hem eller i ett lantligt hem. Formerna och färgerna på dessa lampor sticker inte ut för mycket, men de lyckas ändå fånga blickar. Det är inte många lampor som kan skryta med den kombinationen.

Vill du inreda ditt hem efter en skandinavisk stil? Då är belid lampor det perfekta valet för din inredning. Dessa lampor är som sagt tillverkade i en skandinavisk stil, vilket gör dem till ett självklart val till alla skandinaviska hem. Belid lampornas neutrala färger och enkla former gör att de verkligen smälter in i resten av den skandinaviska inredningen. Många andra typer av lampor sticker tyvärr ut lite för mycket för att passa den skandinaviska stilen. Undvik därför lampor med för starka färger eller udda former. Håll dig till allt som är neutralt och inte allt för färgstarkt så kommer du att lyckas med din skandinaviska stil.

belid

Många olika typer och varianter

Du hittar många olika typer och modeller av belid lampor i butikerna. Belid tillverkar bland annat vägglampor, pendlar, golvlampor och taklampor. Alla dessa kan fås i olika storlekar och färger, vilket ger dig många fler inredningsmöjligheter. Några exempel på lampmodeller från Belid är Vincent, Primus, Cato, Diablo och Regal Duo. De olika modellerna skiljer sig mycket både när det kommer till form och färg.

Några av de vanligaste färgerna bland dessa lampor är svart, vit, koppar, sand och betong. Alla dessa färger är riktigt neutrala och passar ihop med många andra färger. Om du letar efter något extra utan allt för mycket färg till din inredning, kan du alltid installera en snygg belid lampa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.