Är du sugen på att köpa bambumöbler?

Möbler i bambu, det är något som har kommit att bli riktigt populärt den senaste tiden. Bambumöbler är bra på det sätt att du kan ha dem både inne och ute! Det eftersom det finns så många olika sorters möbler i detta material att välja på. Om du vill hitta snygga möbler i bambu, så kolla då in Tine K Home Sverige. Hos dem finns det en fantastisk bambukollektion som är handgjord i familjeägda verkstäder i Saigon-regionen.

Satsa på en bambusoffa från Tine K Home

Hos Tine K finns det en mängd olika sorters bambumöbler. En populär favorit är dock bambusoffan! Den är tänkt till att stå ute, som en utemöbel, men du kan även ha den inne, om du föredrar det! Om du har den utomhus, låt den gärna stå lite skyddat från väder och vind. Sol och regn kan ge den en viss patina. I samma serie som deras bambusoffa finns även fåtölj och bord, om du vill ha matchande bambumöbler!

Tine K Home

Tine K Home skapades av Tine Kjeldsen och hennes make Jacob Fossum i Danmark, året 1999. Sedan dess har de kunnat erbjuda fina inredningsdetaljer och möbler. Stilen som de har fokuserat på, det är en blandning av bohemiskt boende, elegant enkelhet och botaniskt boende. Tine själv har inspirerats en hel del av resor och natur. Det har hon tagit till sig och det syns i de färger och kollektioner hon skapat. Det är även en genomgående skandinavisk enkelhet, så väl som det är traditionellt hantverk. När det gäller Tine K Home så har de inredningsdetaljer och möbler i form av interiör, tyger och möbler baserade på Tines egen design samt unika fynd från olika utlandsresor i synnerhet Vietnam, Marocko och Portugal. Tines serier är rena, eleganta och har skapats med respekt för historia, kultur och traditionellt hantverk.

Möbler i bambu

Bambu är ett material som har använts länge och som än idag används till en massa olika saker. Att ha möbler i bambu är inte fel, då de är bekväma att sitta i samt snygga att se på! Hos Tine K Home finns det allt från bambusoffor till loungemöbler. Du har snygga som bord och fåtöljer så väl som pallar och solsängar att välja mellan. Du kan köpa en enda ensam möbel, eller kombinera dem med varandra. Köp gärna till mjuka och sköna dynor!

Bambu är ju ett naturligt material, så för att de ska hålla sig fina gäller det att du tar hand om dina bambumöbler på rätt sätt. Bambun som möblerna har tillverkats i, de har behandlats. Dock kan det ändå förekomma att mögel uppstår. Du kan då spola av, tvätta rent samt göra ny behandling av dem. Om du spiller på dem, se då till att direkt torka upp det!

Se även till att möblerna står rätt så skyddat ute, samt använd gärna skyddet som kommer med möblerna. Under vintern är det bra att ställa undan dem för förvaring, då på en plats som är torr och ventilerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.