vattenlek

Vattenlek – mycket lek på sommaren

vattenlek är bra för barn i alla åldrar. Med ett brett och färgstarkt utbud av vattenleksaker, med allt från cyklar, simringar, uppblåsbara madrasser till vattenkanoner, finns det något för alla åldrar och lekpreferenser. Oavsett om du letar efter säkerhet med simringar och armbrytning eller lite tuffare lek med vattenkanoner, vattenrutschbanor eller vattenspray så hittar du det. vattenlek är det perfekta sättet att svalka sig på sommaren! Släpp in solen och ha mycket roligt med vattenspel! Med ett brett utbud av vattenleksaker finns det något för alla – oavsett ålder eller lek preferenser. Från simringar och takbjälkar för en säker och avkopplande stund i vattnet, till vattenrutschbanor och vattenkanoner för mer aktiv lek, det finns något för alla inne på platsen. Så kom in och svalka dig i sommar! Om detta låter som något för dig, skynda dig upp till https://lekakademin.se/teman/utomhuslek/vattenlek redan nu och hämta några produkter för vattenlek. Du kommer säkerligen inte att ångra dig. 

Vattenlek – Lära sig att simma

Vattenlek är ett bra sätt att vänja sig vid vattnet och så småningom lära sig simma. I början kan det vara bra att använda olika utrustning, t.ex. armpuffar. Armkuddar eller simkuddar för barn bärs på överarmarna och hjälper till att hålla barnet flytande. Istället för armandning kan du välja ett flytspö som barnet har under sig istället för att hjälpa barnet att flyta. Det kan vara läskigt att få vatten i ögonen, speciellt om det innehåller klor. Då kan antingen en cyklop eller glasögon hjälpa.

Köp rätt leksak till ditt vattenlek

Om du har en pool i trädgården är det viktigt att köpa rätt vattenleksaker för att förhindra att lego och dockor hamnar i poolens reningsverk eller skadas av poolens kemi. Du kan köpa mindre uppblåsbara vattenleksaker som badbollar, simringar och små madrasser till de minsta poolerna. Eller varför inte cyklar och dykarpinnar, som är perfekta för att träna vattenvanor och är roliga att plocka upp saker från grunden. En vattenboll behöver inte vara en stor badleksak – även en liten boll kan ge de små många timmars vattennjutning.

Vattenlek för dig som är lite äldre

För dem som är lite äldre och inte nöjer sig med strandbollar och ringar finns det uppblåsbara flamingos, luftmadrasser, uppblåsbara krokodiler, bönsäckar och mycket mer att ta med till stranden eller poolen! Med simglasögon och en cyklop kan du utforska havet, leta efter skatter på havsbotten eller hämta ringar från botten av poolen bakom huset. Badbollar och uppblåsbara flamingos kan användas av hela familjen. Uppblåsbara madrasser och andra badleksaker blåser man snabbt upp med en fotpump. Det betyder att du kan ta med dig massor av olika vattenleksaker i bilen på väg ner till stranden! Om du redan harom du har vattenleksaker hemma kan du enkelt komplettera din samling med nya poolleksaker eller vattenballonger. Vattenlek är ett utmärkt sätt att slå värmen och ha roligt på samma gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published.