interior design

Skapa en tropisk heminredning


Älskar du att resa till tropikerna, men har inte möjlighet att resa lika ofta som du egentligen skulle vilja? Varför inte ta med dig den tropiska känslan hem i stället? Genom att skapa en tropisk heminredning kan du få till samma härliga känsla som du får när du är utomlands. Genom att inreda med växter, naturmaterial och vackra tine k bambu möbler kan du få till den där spännande och äventyrliga tropikkänslan som du längtar efter.

Vackra kvalitetsmöbler av bambu från Tine K

Bambu är på många sätt ett fantastiskt material. Det är riktigt hållbart, men det är också riktigt vackert. När du ser möbler av bambu kommer du genast att drömma dig bort till tropiska platser med värme och sol.

Om du vill skapa en heminredning med tropisk stil, ska du testa att inreda med tine k bambu möbler. Dessa möbler är inte bara otroligt vackra, utan även riktigt slitstarka och hållbara. Alla möbler från Tine K Bambu serien passar perfekt in i det tropikinspirerade hemmet. I denna möbelserie hittar du bland annat soffor, fåtöljer, stolar, bänkar och bord. Det finns inget härligare än att avnjuta en god tropisk fruktdrink i bekväma tine k bambu möbler.

Inred med tropiska växter och blommor

När man pratar om tropikerna tänker man ofta på stora och vildvuxna djungler, med palmer, lianer och färgglada blommor av olika slag. Därför är levande växter en självklarhet när man ska inreda sitt hem i en tropisk stil.

Du kan placera växter i dina fönster, men också som extra dekor på dina möbler. Komplettera dina tine k bambu möbler med ett gäng grönskande tropiska växter. Placera dina växter lite här och där i dina rum. Ju fler växter, desto bättre. Försök att placera växterna i olika nivåer, antingen genom att placera dem i olika höjder eller bara genom att välja växter av olika storlekar.

Blanda gärna blommande växter med helgröna växter för att skapa din egen djungel. Om du ofta brukar resa till en specifik tropisk region, skulle du faktiskt kunna skaffa växter som kommer från den delen av världen.

Tropisk dekor

När du har fyllt ditt hem med härliga tine k bambu möbler och tropiska växter, behöver du bara komplettera dem med lite tropisk dekor. Du skulle bland annat kunna dekorera ditt tropiska hem med saker som du har samlat på dig under dina resor i tropikerna. Du har säkert mängder av spännande och vackra souvenirer liggandes som bara väntar på att få plockas fram.

Om du inte har en massa tropiska souvenirer liggandes, kan du ofta snabbt och enkelt hitta tropikinspirerade saker på nätet. Med en snabb sökning kommer du kunna hitta mycket tropisk dekor. Handgjorda och handmålade krukor, vävda korgar, och snidade trämasker är bara några exempel på dekorationer som passar perfekt i en tropisk heminredning.

Om du inte hittar det du söker i dina lokala butiker eller på nätet, skulle du faktiskt kunna skapa dina egna dekorationer. Att skapa egen dekor kan faktiskt vara ganska roligt och givande. Framförallt kan det vara ganska billigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.